banyak yang tertinggal.

1. macam dah lame tak update blog.

2. baru perasan. memang dah lame pun.

3. saye dah graduate!! dengan rasminya Khairun Nisa Kamaruddin, B.Ed TESL. 🙂

4. kulit terbakar dr Pangkor trip hr tu tak hilang-hilang lagi. hish.

5. br dapat berita : Datuk Razali Ismail (Timbalan Menteri Pelajaran) meninggal dunia petang td.

6. Innalillah.

7. Sesungguhnya mati itu adalah sebaik-baik peringatan.

8. Datuk Razali adalah hero saya. setiap kali mendengar beliau berucap, saya akan bersemangat untuk mengorak langkah dalam bidang pendidikan. beliau adalah seorang yang sangat memperjuangkan profesion perguruan.

9. sobs.

10. roti potato ni sedap. nyum!

11. ni kenape penyanyi ni nyanyi x sedap langsung?? astaga… takde sape cakap ke suare die x sedap??

12.  ade org curi kasut kat asrama ni. ramai org kasutnye hilang. jage keselamatan kasut anda. ngeeeee.

13. saye rindu sydney. everytime i woke up, i wish i’m in sydney. haish.

14. Nisha’ ngan Aini tadi tengok Twilight. diorang kate best. hurm?

15. booooooooooooooooooosan sebenarnye ni.

16. ade bende kene buat. malas je sebenarnye.

17. astaghfirullahalazim. fuuuh fuuhhh kat setan kiri kanan.

18. pergilahh!!

19. saiko kan? haish.

20. ok bye!

Advertisements

3 thoughts on “banyak yang tertinggal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s