ten. sepuluh. 10.

State 10 weird things/ habits/ little known facts about yourself.

1. saya x makan sotong kalau die berbentuk sotong. sbg contoh : sambal sotong or sotong sumbat. tapi saye makan sotong ball, sotong kering, sotong goreng tepung dan takoyaki (sotong ball jepung yg sangat sedap di sushi king!)

2. saya x makan ikan pari sebab saye rase ikan pari tu bukan ikan sebenarnye. sbb die takde rupa bentuk ikan pung.

3. saya suke org garu-garu saye sebelum tido. beshhhh.

4. saya suke dengar bunyi liquid paper yang digoncang-goncang. bunyi “deb, deb, deb” itu sungguh mengasyikkan.

5. saya nak jadi cantik macam Kajol. ngeeeeee.

6. saya kene ade 4 bantal dan satu bolster untuk tido. satu kat kepale, satu kat sebelah kanan, bolster MESTI di sebelah kiri, satu kat celah kaki, satu kat atas perut. baru syok tido!

7. saye suke makan pisang di atas roti yang disapu nutella yang di toast dan lepas itu di sapu madu. perghh!

8. warne kegemaran saye akan bertukar setiap bulan. bulan ni hijau, bulan lepas ungu, pastu bulan depan maybe la merah kot.

9. saye boleh pakai satu jenis ubat gigi saje. ubat gigi colgate yang biase. kalau pakai ubat gigi jename lain, saye akan muntah.

10. kalau saye nak eja something, die jadi macam type sms. kene sebut dulu huruf2 lain dalam keypad tu sebelum sampai ke huruf sebenar. contohnye : “cantik”  —- abCamNpqrsTghIjK

bolehla boleh.


Advertisements

4 thoughts on “ten. sepuluh. 10.

  1. warne kegemaran saye akan bertukar setiap bulan. bulan ni hijau, bulan lepas ungu, pastu bulan depan maybe la merah kot.

    seb baek bukan kaler mata. kurrr semangat.

  2. Interesting!

    1. saya x makan sotong kalau die berbentuk sotong. sbg contoh : sambal sotong or sotong sumbat. tapi saye makan sotong ball, sotong kering, sotong goreng tepung dan takoyaki (sotong ball jepung yg sangat sedap di sushi king!)

    Same with me laa..haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s